Transferové oceňovanie ekonomická podstata a prehľad právnej úpravy - Pastierik, Vladimír
Podstata transferového oceňovania, právna úprava závislých osôb v zákone o dani z príjmov, metódy zistenia zdaniteľného rozdielu, stála prevádzkareň, dokumentácia k transferovému oceňovaniu, osoby s osobitným vzťahom v zákone o DPH, oceňovanie v cenových predpisoch a kalkuláciách.