Fínsko potrebuje reštart - Pressburg, Adrian Peter
Víťaz parlamentných volieb vo Fínsku - šéf Strany stredu Juha Sipilä. Očakávanie oživenia hospodárstva. Rozpočtová a dlhová kríza. Hospodársky vývoj Fínska s prognózou (2013-2016). Dôvera verejnosti.