Otvorené dvierka pre duálne vzdelávanie - Hunková, Mária
Konferencia Firmy & školy 2015. Zatraktívnenie odborov, ktoré dnes už mladých nelákajú. Zavedenie duálneho vzdelávania od septembra tohto roku. Vzdelávanie pre potreby trhu práce. Nižší normatív pre školy. Systém podpôr pre zamestnávateľa a pre žiaka.