Sociálna sféra a daň z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Daňový aspekt podpory zamestnanosti a sociálnej ochrany, so zameraním najmä na problematiku sociálnej pomoci a sociálnych služieb, a to nielen na strane prijímateľov, ale i poskytovateľov.