Cenovo nákladová konkurencieschopnosť v krajinách V4 pokrízovom období - Kendera, Tomáš
Analýza vplyvu znehodnotenia výmenných kurzov Českej republiky, Maďarska a Poľska v porovnaní so Slovenskom, ktoré vplyvom zavedenia eura nemalo možnosť prispôsobenia sa novým ekonomickým podmienkam prostredníctvom kurzového kanála.