Interactions of Unconventional Monetary Policy Measures with the Euro Area Yield Curve - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Analýza opatrení centrálnej banky - činností pre rozšírenie likvidity banky a nákupov na sekundárnych trhoch. Model s tromi neznámymi (Diebold a Li, 2006).