Domácka práca a telepráca - Žuľová, Jana
Vymedzenie domáckej práce a telepráce. Povinnosti zamestnávateľa v súvislosti s domáckou prácou a teleprácou. Výhody a nevýhody týchto atypických foriem pracovného pomeru. Domácky zamestnanec a inšpekcia práce.