Obraz Slovenska v nemeckých mienkotvorných denníkoch - Prociková, Júlia
Slovensko v spravodajstve nemeckých mienkotvorných denníkov. Spravodajstvo F.A.Z. - Frankfurter Allgemeine Zeitung. Metaforické obrazy Slovenska. Osoba premiérky Ivety Radičovej. Osoba premiéra Róberta Fica.