Mechanizmy prekladateľskej a tlmočníckej činnosti v súčasných inštitúciách Európskej únie - Strelinger, Ján, 1964-
Prekladateľské inštitúcie Európskej únie. Prekladateľské nástroje. Predmet prekladateľskej agendy. Tlmočnícka agenda v Európskej únii.