Forma, obsah a štruktúra výkazu ziskov a strát malých a veľkých účtovných jednotiek - Šlosárová, Anna
Triedenie účtovných jednotiek do veľkostných skupín podľa zákona o účtovníctve. Analýza formy obsahu a štruktúry výkazu ziskov a strát ako súčasť účtovnej závierky malých účtovných jednotiek, veľkých účtovných jednotiek a subjektov verejného záujmu.