Model Zet model hodnotenia spoločenskej zodpovednosti - Paulová, Iveta
Systémový prístup k implementácii a zlepšovaniu spoločenskej zodpovednosti. Jednotný spôsob preukazovania spločenskej zodpovednosti organizácií v Slovenskej republike - model ZET.