Zapojení českých firem a organizací do iniciativy OSN Global Compact - Mádlová, Lucie
Global Compact predstavuje desať základných princípov, ktoré komplexne sprevádzajú naprieč celou spoločenskou zodpovednosťou od ekológie až po problemtiku korupcie.