Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o nedostatkoch pri uplatňovaní manažérskych systémov. Procesy súvisiace s internou komunikáciou. Nedostatky alebo nezhodné postupy, ktorých sa dopúšťajú manažmenty firiem, zamestnanci alebo organizátori tímových podujatí.