FMEA - jadro firemnej dokumentácie - Čierny, Michal
Process Failure Mode and Effect Analysis (PFMEA) ako nástroj, ktorý sa pri správnom používaní môže stať jadrom celej dokumentácie vo výrobnom procese podniku a chýb v dokumentácii, ale aj usporiadaním už existujúcej dokumentácie.