Strategie partnerství v dodavatelských řetězcích - Nenadál, Jaroslav
Dodávatelia sú dôležitou súčasťou partnerského vzťahu v dodávateľskom reťazci. Komunikácia a spoločné plánovanie s dodávateľmi. Aspekty rozvoja vzájomne prospešných vzťahov od tradičných činností, až po kontinuálny rozvoj partnerstva.