Gramatická a sémantická funkcia sufixu v anglickom ekonomickom jazyku - Grossmanová, Marta
Uplatnenie gramatickej a sémantickej funkcie derivačného sufixu v odbornom jazyku na príklade anglického ekonomického jazyka. Frekvenčné poradie anglických sufixov, ktoré sa vyskytujú v anglických ekonomických textoch. Gramatická funkcia sufixu. Frekvencia sufixov podľa slovných druhov. Sémantická funkcia sufixu.