Kvalita života v Norsku - Ortová, Martina
Kvalita života a stručné vymedzenie tohto pojmu. Osobný pohľad autorky na kvalitu života v Nórsku, po troch rokoch jej pôsobenia v tejto krajine. Zdravotníctvo, školstvo, miestne kultúrne zvyky a odlišnosti.