Novela zákona o účtovníctve platná od 1.1. 2015 - Novotná, Ľudmila
Znenie zákona č. 333/2014 Z.z. o účtovníctve, ktorým sa novelizoval zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.