Opravné a dodatočné daňové priznanie k dani z príjmov v roku 2015 - Kušnírová, Jana, 1977-
Najčastejšie dôvody a spôsoby podávania opravného alebo dodatočného daňového priznania. Nesplnenie daňovej povinnosti a sankcie zo strany správcu dane.