Daňová legislatíva by sa mala opätovne meniť od januára 2016 - Kušnírová, Jana, 1977-
Novely zákona o dani z príjmov fyzickej osoby, dani z príjmov právnickej osoby, dane z pridanej hodnota a zmeny daňového poriadku by mali vstúpiť do platnosti od januára 2016. Je potrebné zdôrazniť, že pripravované zmeny by sa mohli dotýkať aj vybraných skutočností, ktoré platia len od januára 2015.