Uplatnenie DPH pri školeniach v tuzemsku a v zahraničí v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Právo odpočítať si daň zo školenia, seminára, kurzu, rekvalifikačného alebo doplňujúceho štúdia, a kedy sa stáva daňovo uznaným výdavkom. Zdaňovacie obdobie a odpočet dane.