Skonto na faktúrach z pohľadu DPH v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Dodacie podmienky pri stanovení ceny a poskytnutie skonta pred pri zaplatení faktúry pred lehotou splatnosti. Poskytnutie skonta ako cenovej podmienky a poskytnutie zľavy z ceny zdaniteľného plnenia.