Výdavky na pohonné látky z pohľadu zákona o dani z pridanej hodnoty v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Daňovník môže podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. uplatniť výdavky (náklady) na spotrebované pohonné hmoty. Platitelia dane a súvisiace výdavky spojené s firemným automobilom.