Opatrenia v oblasti DPH prijímané na podporu zlepšenia súčasného stavu podnikateľského prostredia v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Odstraňovanie a znižovanie administratívnych prekážok podnikania a upevňovanie právnej istoty platiteľov dane. Opatrenia, ktoré sú prijímané na podporu zlepšenia predovšetkým malých a stredných podnikateľov.