Zamestnanecká prémia platná v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Podpora nízkopríjmových skupín obyvateľstva, pracujúcich za mzdu blízku k minimálnej mzde. Podmienky na uplatnenie zamestnaneckej prémie, jej opodstatnenie v praxi a nárok na ňu v roku 2015.