Prípady, kedy má zahraničná osoba z iného členského štátu nárok na vrátenie dane - Válek, Juraj, 1981-
Zahraničná osoba, ktorá má v inom členskom štáte sídlo, miesto podnikania, prevádzkareň, bydlisko alebo sa v inom členskom štáte obvykle zdržiava a žiada o vrátenie dane, má nárok na vrátenie dane z tovaru a služby, ktoré jej dodal platiteľ v tuzemsku, vyrúbenej pri dovoze tovaru v tuzemsku. Podmienky.