Prípady, kedy nemá zahraničná osoba nárok požiadať o vrátenie dane - Válek, Juraj, 1981-
Zahraničná osoba, ktorá má v inom členskom štáte sídlo, miesto podnikania, prevádzkareň, bydlisko alebo sa v inom členskom štáte obvykle zdržiava a žiada o vrátenie dane, nemá nárok na vrátenie dane, ktorú dodávateľ neuplatnil v súlade so zákonom o DPH, ako aj dane uplatnenej pri tovare, ktorý je alebo môže byť oslobodený od dane. Špecifikácia.