Náležitosti, ktoré musí obsahovať žiadosť o vrátenie dane v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Nárok na vrátenie dane si žiadateľ uplatňuje podaním žiadosti o vrátenie dane v elektronickej forme prostredníctvom elektronického portálu v členskom štáte, v ktorom má sídlo, miesto podnikania, prevádzku, bydlisko alebo v ktorom sa obvykle zdržiava.