Bezpečnostný projekt - Šukalová, Viera
Osobné údaje, kategórie. Bezpečnosť osobných údajov. Zodpovednosť za bezpečnosť osobných údaajov. Bezpečnostný projekt. Analýza bezpečnosti informačného systému. Bezpečnostný zámer, závery vyplývajúce z bezpečnostného zámeru.