Podanie žiadosti o vrátenie dane v inom členskom štáte v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Žiadosť o vrátenie dane môže platiteľ podať, ak v členskom štáte, v ktorom žiada o vrátenie dane, nemá sídlo, miesto podnikania, prevádzku bydlisko alebo sa v ňom obvykle nezdržiava. Podáva sa najneskôr do 30. septembra kalendárneho roku, ktorý nasleduje po období, za ktoré sa uplatňuje nárok na vrátenie dane.