Rozhodnutie daňového úradu o vrátení dane zahraničnej osobe - Válek, Juraj, 1981-
Daňový úrad oznámi žiadateľovi rozhodnutie o žiadosti o vrátenie dane do štyroch mesiacov odo dňa prijatia žiadosti. Ak vzniknú pochybnosti o správnosti uplatňovaného nároku na vrátenie dane, daňový úrad môže požiadať žiadateľa, príslušné orgány členského štátu, v ktorom má žiadateľ sídlo, miesto podnikania, prevádzku, bydlisko alebo v ktorom sa obvykle zdržiava, o dodatočné informácie.