Uchovávanie faktúr platiteľom dane - Válek, Juraj, 1981-
Platiteľ je povinný uchovávať kópie faktúr, ktoré vyhotovil alebo vyhotovil v jeho mene a na jeho účet odberateľ alebo tretia osoba, a prijaté faktúry vyhotovené zdaniteľnou alebo treťou osobou v jej mene a na jej účet po dobu desiatich rokov nasledujúcich po roku, ktorého sa týkajú.