Gravity models of intrernal migration - the czech case study - Jandová, Monika
Regióny ČR (NUTS 3) v časových radoch 1991-2013. Ekonomické faktory: priemerné mzdy, miera nezamestnanosti a voľné pracovné miesta ako regresory modelu.