Humanizácia ako katalyzátor spoločensko-ekonomických problémov a zmien v 21. storočí - Ivanová, Pavlína
Ekonomika je nástrojom slúžiacim všetkým ľuďom a v centre jej pozornosti musí byt človek a ľudská spoločnosť ako celok. Kľúčovým cieľom vývoja spoločnosti je človek a nie sústredenie sa len na ekonomický profit. Zmysel ekonomického rastu a súlad s prírodnými limitmi.