Intra-EU direct investment and enlargement - Festa, Andrea
Determinanty umiestňovania investícií do nových členských štátov (NMS) v období 1993-2013. Stredná Európa, Balkán a Pobaltie. Determinanty: veľkosť ekonomiky, vzdialenosť, inštitucionálna kvalita a členský vzťah k EÚ.