Čaro hypermarketov sa vytráca - Kapitán, Peter
Čoraz viac ľudí uprednostňuje pohodlný nákup v blízkosti svojho bydliska pred trávením času v hypermarketoch. Odborníci predpovedajú, že veľkoformátové predajne budú nútené uvažovať o prerozdelení priestoru vo svojich prevádzkach.