Dlhová kríza a budúcnosť Európskej únie v kontexte humanizácie ekonomiky - Ivanová, Pavlína
Budúcnosť Európskej únie – čo spôsobuje dlhovú krízu. Analyzovanie príčin a faktorov, ktoré viedli k dnešnému stavu. Morálne a etické postuláty pri návrhoch riešení a potreba vytvoriť spoločenskú klímu rešpektujúcu morálne a etické aspekty spoločnosti. Ohľad na budúce generácie.