Nákupné centrá sa rozrastajú - Jurašková, Tatiana
Nákupné centrá sú hitom posledného desaťročia. Napriek tomu, že niektorí obchodníci upozorňujú na nasýtenosť trhu a avizujú ich klesajúcu popularitu u zákazníkov, nové obchodné centrá na Slovensku naďalej pribúdajú.