Assessments of modal split in long-distance passenger transport - Chmelík, Jakub
Konkurencieschopnosť železničnej dopravy v porovnaní s autobusovou a automobilovou v ČR. Ukazovatele časovej a finančnej náročnosti prepravy. Alternatívne hodnotenie modálneho rozdelenia druhov prepravy.