Analysis of the association between nominal variables in statistical study of information flows about academic ethics - Terek, Milan
Chí-kvadrát test homogenity dát. Analýza rezíduí, sila asociácie (intenzity) dát (measures of association) a miera pravdepodobnosti. Dáta z prípadovej štúdie so študentmi manažmentu.