Pomerné odpočítavanie dane z pridanej hodnoty podľa zákona o DPH v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Pomerné odpočítanie dane pri dodávkach tovarov a služieb, pri ktorých si platiteľ môže a pri ktorých si nemôže odpočítať daň. Príklady.