Tradičné nástroje verzus nové formy a trendy v marketingovej komunikácii podnikov na Slovensku - Grančičová, Katarína, 1967-
Aktuálne trendy v oblasti marketingovej komunikácie a rast významu sociálneho marketingu v podmienkach Slovenska. Súčasné a nové trendy v marketingovej komunikácii podnikov a úroveň ich využívania na Slovensku.