Building trust and satisfaction by retailers in mature segment - Lesáková, Dagmar, 1949-
Faktory hodnotenia maloobchodu spotrebiteľom: vo vzťahu k produktu, vnútornému prostrediu obchodu, okoliu a prístupu a zamestnancom. Identifikácia oblastí nespokojnosti, najmä kvalita a cena produktu. Rozdielnosť v preferenciách subsegmentov podľa zdravia a veku dôchodcu.