Saving versus Investing in the Long Term - Chovancová, Božena
Zhodnotenie efektívnosti úspor v dlhodobom horizonte v porovnaní s indexom investovania pomocou použitia stratégie priemerovania nákladov. Zameranie sa na finančné trhy USA, Japonska a Nemecka.