Zefektívnenie výberu daní v rámci EÚ - Bieliková, Alžbeta
Smernica Rady 2014/107/EÚ o výmene informácií v oblasti daní. Základné nástroje boja proti daňovým únikom. FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act). Štandard OECD.