Zabezpečenie dane pri poskytovaní služieb - Sandtner, Lucia
Zabezpečenie dane. Príjmy podliehajúce zabezpečeniu. Odvádzanie sumy na zabezpečenie dane. Zabezpečenie je jedným zo spôsobov výberu dane. Takto vybraná daň sa považuje za daňový preddavok.