Vývoj náboženské struktury obyvatelstva České republiky a její regionální diferenciace podle výsledků sčítání lidu od roku 1991 - Růžičková, Markéta
Zisťovanie náboženského vyznania v Českej republike. Popis základných výsledkov podľa jednotlivých sčítaní ľudu. Náboženské vyznanie podľa výsledkov sčítania ľudu v r. 1991 a 2001. Porovnanie zmien v jednotlivých regiónoch.