Výpočet odvodov za zamestnancov a ich účtovanie v sústave podvojného účtovníctva v roku 2015 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Minimálna mzda v roku 2015. Odvodová úľava. Odpočítateľná položka pre účely verejného zdravotného poistenia. Výpočet a účtovanie platieb na sociálne a zdravotné poistenie u zamestnancov, ktorí pracujú na základe pracovnej zmluvy.