Fertility of czech females could be lower than expected: trends in future development of age-specific fertility rates up to the year 2050 - Šimpach, Ondřej
Vývoj časových radov miery pôrodnosti použitím jednodimenziálneho Box-Jenkinsov modelu a multidimenziálneho stochastického prístupu Lee-Carter. Tri varianty projekcie vývoja českej populácie.