Schwache Institutionalisierung des slowakischen Parteiensystems (bis zum Jahr 2012) - Štefančík, Radoslav, 1976-
Charakteristika systému politických strán na Slovensku. Vývoj straníckeho systému. Inštitucionalizácia straníckeho systému.